връщане до 14 дни на продуктите

Блог

Да си говорим бижута - стайлинг, мода, брандове и съвети

Годежни пръстени

Годежни престени от бижутерия Unique Gold Бургас

Предложението за брак е най-важната част от обяснението в любов в онзи момент, когато влюбените се вричат да свържат съдбите си заедно чрез предстоящо бракосъчетание. Много мъже преливат от щастие, след като чуят заветното “Да!” от любимата жена, а символ на това обещание са именно годежните пръстени. За нас от бижутерия Unique Gold Бургас е удоволствие да помогнем на при покупката на това годежно бижу и да предложим някое от прекрасните модели в разнообразната ни гама с над 100 различни продукта.

Всяка една жена заслужава да получи предложение за брак, което да е единствено по рода си. Копнеете да я зарадвате с рубин, червен като устните ѝ? Или пък с прекрасен сапфир с цвета на сините ѝ очи? Намерете перфектния дизайн сред нашите предложения с хармонично съчетание на красота, изящество и стил, който да я остави безмълвна.

Може да посетита нашата категория ако искате да закупите годежен пръстен от Unique Gold

Златни годежни пръстени

Златни годежни пръстени от бижутерия Unique Gold Бургас

Ние можем да Ви дадем уникални предложения от известни марки в изработка от бяло/жълто злато в комбинация с различни диаманти, сапфири, рубини, изумруди и други. Ние можем да предоставим прекрасни решения за хора с всеки вкус и бюджет. Дизайните ни варират от по-класически и изчистени до такива с по-масивен дизайн и големи скъпоценни камъни.

Годежни пръстени от бяло злато

Годежни пръстени от бяло злато от бижутерия Unique Gold Бургас

Комбинацията на скъпоценни камъни с бяло злато е предпочитана все повече от нашите клиенти. Голяма част от бижутата ни идват с опция за индивидуален размер и имат опция за гравиране с името на дамата на сърцето Ви. Бялото злато все повече става синоним на стил сред младите хора, които го избират сред благородните метали.

Годежни пръстени с диамант

Годежни пръстени с диамант от бижутерия Unique Gold Бургас

Класика в жанра на предложенията за брак! От малки сме гледали по телевизията как мъжът коленичи пред своята любима и поднася като знак на своята обич пръстен с диамант в очакване на мечтаното “Да!” на неговия въпрос за брак. Повечето модели, които имаме са инкрустирани с диаманти, като могат да бъдат в комбинация с със сапфир, рубин, изумруд и други подобни. Големината варира от вида и дизайна. Можете да разгледате повече в нашия онлайн каталог или да заповядате на място, за да изберем заедно перфектния модел за Вашата възлюбена! Ние предлагаме възможност и за избор на индивидуален размер.

Рубин, сапфир и изумруд

Годежен пръстен с рубин, сапфир и изумруд от бижутерия Unique Gold Бургас

Голяма част от моделите ни комбинират злато с диамант и друг скъпоценен камък. Предлагаме разнообразие от над сто различни вида годежни пръстени, като сред тях има страхотни дизайни съчетаващи два вида скъпоценни камъни заедно. Част от моделите имат и уникално родиево покритие.

Годежни пръстени в Бургас от Unique Gold h2

Разгледайте офертите в нашия онлайн магазин и заповядайте на място в бижутерията ни в град Бургас на ул. “Александровска” №32, за да изберете заедно с наш консултант перфектното решение от гамата ни за Вашия за годеж! Ние ще се съобразим с Вашите желания и бюджет и ще предоставим най-красивото и изящно решение, с което да поискате ръката на Вашата любима!

Обадете ни се на +359 885627306 или пишете на email адрес hello@uniquegold.bg с всякакви запитвания във връзка с прудктите ни. Нашите клиенти са винаги в добри ръце!

Може да посетита нашата категория ако искате да закупите годежен пръстен от Unique Gold