връщане до 14 дни на продуктите

Блог

Да си говорим бижута - стайлинг, мода, брандове и съвети

Златни гривни

Златни гривни от бижутерия Unique Gold Бургас

В Unique Gold Бургас ще да намерите страхотни златни гривни. Нашите модели идват с многообразие от видове и разнородни изработки - от стандартни до по-разчупени дизайнерски решения с преплитане на благороден метал със скъпоценни камъни и други благородни метали. Ценовият диапазон също е безкрайно разнообразен. Бижутата в нашата гама са идеални за подаряване, така и за нещо, което може да закупите за себе си и да носите в своето ежедневие. Нашите страхотни решения са подходящи за съчетание с всеки стил и вкус.

Може да посетита нашата категория ако искате да закупите златна гривна от Unique Gold

Мъжки златни гривни

Мъжки златни гривни от бижутерия Unique Gold Бургас

Те са чудесен подарък за един мъж, който е уверен в себе си и обича лукса. Тези неща винаги дават усещане за определена тежест и статут у човека. Те са много предпочитани от бизнесмени и хора с по-висок статут в обществото. Това не е задължителен сценарий, тъй като в нашия онлайн каталог ще намерите много различни модели, на които да се спрете. Понякога дори мъже, които традиционно са против носенето на такива аксесоари намират нещо уникално за себе си.

Дамски златни гривни

Дамска златна гривна от бижутерия Unique Gold Бургас

Златото съпътства като аксесоар красивите и изящни жени още от времето на Клеопатра. Ние имаме индивидуални предложения за вкуса на една дама. Подобно бижу, съобразено с вкуса и стила на дамата е перфектен романтичен подарък или такъв за специален повод. В нашият онлайн магазин можете да намерите близо четиридесет различни уникални модела, от които да направите своя избор. Всяко едно бижу е изработено с внимание до последния детайл и умело преплита в себе си изяществото на благородните метали и скъпоценните камъни. Съчетание, на което не много биха устояли.

Детски златни гривни от бижутерия Unique Gold Бургас

Детските златни гривни са чудесен дар за празничен повод за малчуганите. Направени са така, че да са харесвани от децата. Също така има такива, които, съчетават и червено конче в своята изработка, за да пазят от уроки. Важно е да помните, че да поверите такова бижу на малчуган е не само ценен подарък, но и голяма отговорност. То трябва осъзнато да приема какво получава и да го пази добре.

Златни гривни с червен конец

Детска златна гривна с червен конец от Unique Gold Бургас

В нашия онлайн каталог или на място в магазина ни в Бургас разгледайте много на брой разнообразни варианти за деца с червено конче. В повечето случаи те са направени със злато с диамант. Имаме разнообразни модели, от които можете да изберете този, който Ви допада най-много според получателя или според случая.
Златни гривни в Бургас от Unique Gold 
В нашия онлайн магазин можете да разгледате всички страхотни модели, които продаваме за мъже, жени и деца. Ако не сте сигурни в своя избор има опция да поръчате и ваучер за подарък, с който хората да направят своята покупка през интернет или на място в нашия магазин на улица “Александровска” №32 в Бургас. При нужда наши консултанти ще помогнат в избора за подходящ аксесоар!

Освен страхотни модели и разнообразни цени, ние можем да ви зарадваме с предложение за доживотна грижа за закупените от нас бижута. Ако онлайн покупката Ви надвишава 70 лв, доставката в рамките на страната е за наша сметка. При покупка над двеста лева, тя е безплатна и отвъд границите на България. Можете да разчитате на нас за прекрасни накити.

Може да посетита нашата категория ако искате да закупите златна гривна от Unique Gold