връщане до 14 дни на продуктите

Гаранции

Нашите гаранции за Вашата сигурност и спокойствие при закупуване

  1. ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА, ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ

 

Разполагате с право да се откажете от договора и да върнете поръчаните бижута с диаманти и/или скъпоценни камъни, но само в момента на тяхната доставка. Следва още същия ден да заявите отказа си пред куриера и на hello@uniquegold.bg. Всички останали бижута можете да върнете след като заявите писмено отказа си от договора в срок до 14 дни, считано от доставката. Разходите по връщане на бижутата са за ваша сметка. Правото на отказ от договора не се отнася при доставка на бижута, изработени по индивидуална поръчка или променени, съобразно вашите индивидуални изисквания(размер, дължина, покритие и т.н.)

 

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Можете да упражните правото си на отказ от договора и да претендирате възстановяване на платената от вас сума само ако бижутата са в подходящ търговски вид("неразличими от нови, без следи от употреба"), не е нарушена оригиналната им опаковка, не са свалени етикетите, с които са изпратени от доставчика и е налице цялостната им окомплектовка (в т.ч. сертификат за качество и/или автентичност). След като получим обратно бижутата и установим, че са изпълнени тези условия, ще ви възстановим заплатената сума не по-късно от 30 дни, считано от упражняването на правото на отказ. За целта, не забравяйте да посочите банкова сметка в съобщението си за отказа.

 

Всички бижута, закупени чрез онлайн магазина, са с двугодишен гаранционен срок, съгласно Закона за защита на потребителите. В случай, че в този срок установите несъответствие на вашето бижу с договора за продажба, може да предявите рекламация писмено на hello@uniquegold.bg Важно е да посочите точно и ясно вида на дефекта и да ни изпратите изделието, за да може да разгледаме и удовлетворим Вашата рекламация в разумен срок. Рекламации могат да се предявяват и на място във физическите ни магазини, на адрес: гр.Бургас, ул. „Александровска“№ 32 – магазин UNIQUE GOLD и гр.Бургас, ул. Богориди № 8, магазин UNIQUE SILVER.

 

БЕЗСРОЧНА ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ БИЖУТА

 

Отделно от двугодишната гаранция, предлагаме неограничено във времето и безплатно за вас поддръжка, почистване и освежаване на бижутата, закупени чрез електронния магазин. Често те са символ на дългогодишни семейни традиции, предавани от поколение на поколение или израз на емоция на скъп за вас човек, затова заслужават вашето специално внимание и грижа. Можете да разчитате на нас за професионална помощ и съвет как да съхранявате безупречния им вид, за да им се радвате дълго време.

Предлагаме и безплатна корекция на размер в случаите, когато такава е възможно да бъде извършена без да се наруши дизайна, покритието и цялостната визия на бижуто.