връщане до 14 дни на продуктите

Блог

Да си говорим бижута - стайлинг, мода, брандове и съвети

Брачни халки

Брачни халки от бижутерия Unique Gold Бургас

Бракосъчетанието е един от най-специалните моменти за двама влюбени. Ние от бижутерия Unique Gold Бургас ще да Ви предложим страхотни брачни халки, с които да направите този момент още по-специален и незабравим и да бъдат носители на скъп спомен по пътя на Вашия съвместен живот. При нас ще намерите мечтаните от Вас пръстени или да поръчате да бъдат изработени от нашите майстори специално за Вас!

Много семейства вече са избрали да бъдем част от техния специален ден като са закупили от нас. Гордеем се години наред да предлагаме висококачествени бижута за младоженците от Бургас и цялата страна.

Комплекти брачни халки

Разгледайте в нашия онлайн каталог, както и на място в магазина ни, за да намерите уникални предложения. Ние предлагаме варианти за всеки вкус изработени от жълто и/или бяло злато, изчистени или в комбинация с различни видове скъпоценни камъни. При нас можете да поръчате и изработване по поръчка ако държите на нещо наистина уникално и неповторимо. За всичките ни модели е налична и опция за гравиране. Някои от по-интересните ни модели включват изработка на комплекти със съчетание на най-различни благородни метали: бяло, жълто, розово злато, платина, титан, паладий и други.

Златни брачни халки

Златни брачни халки от бижутерия Unique Gold Бургас

Златото като материал е класическият избор за повечето семейства. Нашите предложения варират според вкуса и бюджета на двойките, като водещото винаги е да се погрижим възможно най-добре за нашите клиенти и да дадем своя принос за щастието на младото семейство. Можете да разгледате разнообразни модели на известни марки с качествен и стилен дизайн.

Брачни халки от бяло злато

Брачни халки бяло злато от бижутерия Unique Gold Бургас

Моделите от този тип стават все по-популярен избор сред младоженците, независимо дали говорим за изчистен класически дизайн, комбинация с жълто злато и/или различни видове скъпоценни камъни. Ние предлагаме модели с прекрасен дизайн, които стоят чудесно и биха заинтригували всяка една двойка. Гордеем се да предлагаме разнообразие от дизайнерски марки за нашите клиенти.

Брачни халки по поръчка

Брачни халки по поръчка от бижутерия Unique Gold Бургас

Разбираме колко специално е бракосъчетанието между двама души и размяната на пръстени като символ на тяхната любов и привързаност един към друг. Именно заради това сме специализирали в услугата за изработка по поръчка. Обсъждаме внимателно желанието на всеки клиент за вида благороден метал и съчетанието му със скъпоценни камъни, за да създадем късче изкуство, което да поставите на пръста си по време на сватбената церемония. По време на процеса на изработка ще се съобразим с всички специфични изисквания, които бихте имали и ще се погрижим да останете доволни от своя избор. Заедно ще сътворим разкош, който да Ви съпътства цял живот.

Брачни халки в Бургас от Unique Gold

Можете да намерите перфектните брачни халки за Вашата сватба и да се доверите на нашия професионален екип да се погрижи за подходящия размер и доставка. Всеки артикул от нашата бижутерия е символ за качество и красота! Разгледайте богатата гама предложения в нашия онлайн каталог, както и на място в магазина ни на улица “Александровска” №32. Можете да се обърнете към нас със своите запитвания на телефон +359 885627306 или на email адрес: hello@uniquegold.bg

Съветваме Ви да заповядате на място, за да направим консултация относно Вашия избор.